neljapäev, 28. veebruar 2008

Natuke raske

Natuke tuttav tunne tekib Raivo posti lugedes. Endalgi natuke raske selleks aastaks motivatsiooni leida. See, mis eelmisel aastal võimatuna tundus, sai ju tehtud. Nii endale kui ka teistele sai tõestatud, et on võimalik end poole aastaga maratonivormi saada. Mille nimel siis sel aastal rühkida? Minu puhul oleks vist liiga ulmeline võtta eesmärgiks rada ainult joostes läbida (välja arvatud siis söögi-joogi punktid). Ega vist muud üle jää, kui võtta eesmärgiks lihtsalt aega parandada :) Mitte, et see väike eesmärk oleks, aga tundub kuidagi... argine :)
Pole end veel päris trennitsüklisse saanud. Eile oli esimene natuke pikemat sorti jooks (7km ;)) Hallis tiirutamine on ikka väga nüri, a nu mis parata. Õue ei taha veel minna. Nii ootan juba, et asfalt oleks kuiv ja õhtud vähe pikemalt valgemad, et saaks juba õues tiirutada.

P.S.
Raivo, ma veaks suga kihla küll, aga kardan, et ei paku sulle piisavalt pinget ;)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õues saab praegu väga vabalt joosta!!!! Tuleb ainult ettevaatlikult alustada, et mitte hingamisele liiga teha, aga muidu on paar kraadi plussi jooksmiseks täiesti sobiv ilm.

Hallis on igav joosta tõesti.

Anonüümne ütles ...

huvitav, millest see arvamus, et miinuskraadidega ei ole hea väljas joosta... Suusavõistlusi peetakse ju ka -10 - -15 kraadiga, isegi -20ga, keegi ei pea imelikuks.
Kui metsa või tänavale ei taha õhtul minna, siis näiteks Kalevi staadionil saab ka sörkida, halliga võrreldes poole pikem (400m) ring ikkagi.

Rivo ütles ...

sekundeerin Kaurile, et praegu (ja üldse tänane talv) on hästi jooksusõbralik ilm - soe ja suuremate sademeteta. ilmselt harjumatus on see, mis välja minekut takistab. psühholoogiliselt on vastik end niiskega välja vedada, aga vaikselt harjutades ja pikapeale harjub ka kuni 10 miinuskraadiga.

aga nüristumist aitab leevendada. hallis muidu võib muusika abiks olla, aitab kapselduda ja eralduda ning mõtted uitavad ja distants kulgeb kiiremini.

miinus muidugi, et rohkem on varustust vaja - fliisid, jakid, soojad püksid, kindad jne.

Helen ütles ...

Mina pean ütlema, et olen täielik õues jooksmise fänn ja see talv on tõesti super olnud. Jooksmise jaoks siis. Eile õhtul just jooksin uduvihmas, lõpuks olid pealmised riided küllaltki niisked, aga külm ei hakanud kordagi ja tõesti mõnus oli! Meri kohises, tuul ei olnud kontimurdev, isegi üks kaasjooksja ilmus millalgi vaateväljale. Nii et soovitan soojalt see õues jooksmine ka selliste ilmadega vähemalt ära proovida. Võid üllatuda, kui mõnus see on. Ikkagi värskes õhus ju!

Raivo ütles ...

Väikese miinusega jooksmise ainus miinus on see, et lihtsam on libastuda. Muidu aga - õige riietus selga ja anna tuld :)
Ning juua pole ka vaja lühemate otste puhul kaasa võtta...