kolmapäev, 20. veebruar 2008

esimesed 5 km

lõpuks ometi olen mina ka välja teeninud õiguse siia mõned read kirjutada. käisime Monsaga täna hallis jooksmas, mis oli minu jaoks esimene trenn maratoni nimel. kokku jooksime ca 5 km (22 ringi) ja lisaks terve hulk kõhulihaseid treeneri käsul :)

enesetunne oli pärast jooksmist hea, kuna tempo oli rahulik, näiteks Rivo tuhises meist pidevalt mööda. vasak puus siiski õrnalt-õrnalt andis tunda pärast trenni ja kuna puusadega on mul varemgi sporti tehes probleeme olnud, kavatsen arsti külastada igaks juhuks enne tõsisemaid treeninguid.

taustaks nii palju, et viimati jooksin Hansapanga sügisjooksudel eelmisel aastal (paljud jooksud jäid vahele ja tihtipeale kõndisin osa rajast). enne seda jooksin keskkoolis ehk siis u 5 aastat tagasi. ei kõla vist väga maratonijooksja moodi :)

lisaks jooksmisele võib mind leida võrkpalli või veepalli mängimast ja sarnaselt Monsale osalen HP xdreamil (B-grupis õnneks!).

kõik näpunäited alles alustavale maratoonarile on üliväga teretulnud.

uute postitusteni ja seniks jõudu treeningutel, kaugel see kevadki enam on...

1 kommentaar:

Helen ütles ...

Soovin sulle igatahes edu jooksmisel! Ja ära siis rutiinil lase tekkida :) Aga kui tegeled nii paljude erinevate aladega, siis seda hirmu ei ole. Loodetavasti saad mahti oma tegemistest ka kirjutada.