pühapäev, 6. mai 2007

Uus rekord

Tegin täna uue rekordi. Jooksin tervelt 28 kilomeetrit, korraga. Aega läks u 2h45m, seega suht rahulikult. Aga pean tunnistama, et lõpu poole tuli paar korda ka mõte pähe, et kas olen ikka täie mõistuse juures selle maratoniplaaniga. St, olemine ja tegemine läks veidi raskeks kätte. Ehkki kasutasin korralikult spordijooki iga u 5-6 kilomeetri tagant ning lisaks tuli sisse paar ootamatut pausi, kui kohtasin metsas tuttavaid (ikka Harku rajal).

Aga. See raske olek võib vabalt olla ka põhjustatud asjaolust, et sel nädalal jäi siiski üks trenn plaanitust vähemaks (üks u7-8 kilomeetri kerge jooks) ning et eelmisel nädalal jäi nn pikk jooks üldse tegemata. Plaani järgi pidi seal olema 25 kilomeetrine...

Nüüd üritan siis treeningplaani taas sisse jõuda, ehkki tean juba ette, et järgmisel nädalal tuleb taas paus sisse. nimelt algab homme 3 päevane tiheda päevakavaga välisreis. aga mõtlen veel, ehk viskan tossud kohvrisse ja lähen reisil hommikul joostes võõrast kohta uudistama. enivei, pühapäeval ootab ees 31 kilomeetrit. ja samas on see kõigest plaan :-)

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Minu pika trenni rekord on nüüd samas kandis - 29km.
Aega kulus siiski palju rohkem: 3 tundi ja 24 minutit:)
Ja Stockholmi maratonini (09.06.07) on jäänud vaid loetud nädalad.
Plaanis on siiski teha ka üks kord 32km, arvatavasti järgmisel nädalal.

http://42km195m.blogspot.com