pühapäev, 13. veebruar 2011

kui Tartu Maratonist jääb väheks ehk 300km klassikat

Kuidas tilgatuks sõita Peeter Kümmeli esituses. Järgmisel pühapäeval oleme samas konditsioonis. Foto: Julia-Maria Linna.


et viimasest hullusest üksjagu aega möödas ja haavad lakutud, siis paslik uus katsumine ette võtta. möödunud nädalal kirjutas Raivo Skype'is saatuslikud laused. "lõunat sööd? tahaks ühest hullusest rääkida". rääkisime (lõunat ei söönud).

ja hetkeseisuga stardime neljapäeva hommikul Tallinnas Ülemistelt Otepää poole. suuskadel. klassikalises. 10liikmeline tiimiga. SEB Tartu Nelikürituse Ekspeditsioon. nelja päevaga koguneb ideaalis 300 km - I etapp Paideni, siis Tartu, siis Otepääle. ja siis Tartu Maraton peale. kuna Tartu Maratonile olime niiehknaa minemas, siis...

mul on hetkel eesootavaga seoses erinevad tunded. see mõnus ootusärevus muidugi - mõelge ise, neli päeva saab õues olla. lubab ilusat talveilma. puhas teraapia. saab omas rütmis kütta. banaanidest ja muust energialaksudest isu täis. lumi. päike (loodetavasti). tuult eriti mitte (ka loodetavasti). lahe tiim ja muud lõbud.

ja siis on sel korral hirm. selline seletamatu. sest midagi nii suurt pole ma varem ette võtnud, isegi mõelda julgenud. lisaks lubab ilmateade nädala lõpupoole krõbedamad kraadid käiku lasta. nii külmaga pole varem suusanud ka. niiet raju värk.tt

nädal tagasi tegin veidi üle 3tunnise suusatrenni ja justkui nagu oleks aimanud, et neid paaristõukeid läheb rohkem vaja kui TMil.

5 kommentaari:

Kaido ütles ...

Hulludele jõudu! Pärast tahan kindlasti kuulda, kuidas sõit läks ja mis trass õnnestus võtta. 8.3 km/h mööda uudisrada sõita - see on väljakutse. Vähemalt polnud ürituse lehel rajatraktorit tiimis mainitud.

Rivo ütles ...

tänud. rajatraktor siiski on, õnneks. ja lõikab jälje ka sisse. kulgeme maantee vahetus läheduses, korraldajate sõnul nii lihtsam trassi kooskõlastada (eramaaomanikud jt).

dr Holden ütles ...

Õu mai gaad!
Tahan kaa!

Andres ütles ...

Tõsine ettevõtmine karmis kliimas. Soovin edu !

Raivo ütles ...

Rivo jutt peab paika!
Endal on samuti tunded kahetised.
Esiteks loomulikult tohutu põnevus äkitselt süllesadanud hullus projektis osalemise ees, aga teiselt murran pead väga suure ettearvamatuse pärast, kuna ma tõesti ei suuda väga ette kujutada, mis tunne on ca. 16-25 külmakraadiga lasta neli päeva ca. 40 tundi suuska :)

Igal juhul õnnestumise korral saab enne maratonistarti jõudmist enam vähem normaalse arvu treeningkilomeetreid kokku ;)