teisipäev, 24. märts 2009

kaks tundi basseinis - kodus järgi teha ei saa

tegin eile seda, mida aasta juba teinud polnud - võtsin päeval plaani kulgeda basseinis 50 meetrit edasi-tagasi kaks tundi. distantsi lugemine läks kilomeetri paigus juba sassi ning päris kahte tundi täis ei venitanud ka, sest lõpuks hakkas jahe ning kõht läks tühjaks ja, olgem ausad, kaks tundi edasi-tagasi kahlata on ikka surmigav tegevus. seda parem oli muidugi tuju kui vahepeal meelt heitnuna ikkagi vastu pidasin. motiveerisin end ka mõttega "sa tead isegi, et kui pooleli jätad, siis põed ja kahetsed mitu päeva".

kahjuks jäi mu infovoost välja nädalavahetusel toimunud 24h ujumisvõistlus. olen vahel unistanud sellel osalemisest. tiimiga, mõistagi.

skooriks 1:50 ja mõned kilomeetrid ja tuhanded kalorit tuhaks. mõnus. pärast olin spageti kombel pehme ja uni maitses meeldivalt.

hommikul võimlesin veel tõusva päikese taustal kodus kõhu-selja ja mõnede harjutustega ülakehale ning nädala mõnus start sai täna veelgi võimendatud. äratuskella pole sellise ilmaga vajagi, päike teeb töö ära.

tugitoolisportlasele on tore uudis aga dokumentaal Running the Sahara, millele loeb teksti peale näitleja Matt Damon. DVD saab neilt näiteks kodulehelt hankida.

4 kommentaari:

StenAleks ütles ...

Eriti lahe katsusmus:) Mis sa arvad, mitu kilti kokku võis see sul tulla? Hinnanguliseltki?

Rivo ütles ...

4 äkki? ideaalis jõuab kahe tunniga trennitempos kulgeda 5 km. aga väike väsimuse koefitsent ikka sisse.

Anonüümne ütles ...

Heas mõttes hull oled:) Ise olen suutnud kõige rohkem 25m basseinis 30 min järjest kulgeda, siis hakkab juba vastu.

Lemmi ütles ...

hm.. tuhanded kalorid...
oskad sa öelda, mitu neid põleb näiteks tunni aja jooksul ühtlaselt keskmise tempoga ujudes?