teisipäev, 16. veebruar 2010

väike rike enne Tartu Maratoni

ehk lugu sellest, kuidas vead on ikka kõige paremad õpetajad. ja jonn kõige halvem õpilane.

eile juhtus selline prohmakas, et suusakilekas jäi koju. kuna olin juba Pirital ja suusad käes ning keppidel uued käepidemed (ma ei teagi, mismoodi neid nimetatakse), mõtlesin mingi suht suvalise kilejakiga, spordi oma ja kirjade järgi ilmakindel, ikkagi trenni ära teha, sest see nädal suht tihe ning enne pühapäeva pole eriti mõtet rabistama hakata. mõtlesin muidugi, et see võib karmilt kätte maksya, aga noh...

lasin peamiselt paaristõukeid ja trotsisin kohati tuult ning lõpetasin pärast tunnist kulgemist, sest jahedaks kiskus. jakil ja jakil on ikka vaks vahet. eilne läks lihtsalt liigutamise peale seestpoolt niiskeks ja see tõigi jaheduse ligi. edaspidi siis targem. loodetavasti.

aga täna on siis olek ... huvitav. ärgates kostitas kerge nohu ning natuke hajevil olemine on. hommikul viskasin vitamiinid kohe sisse ja kuum jook leevendab olemist ka. üle õla ei hakka kontoris sülitama, aga paari tunniga on vati seest veidi välja tuldud ning kolin lõunast koju tööle taastuma. toimetuses teisigi tõbiseid näha ja see kasuks ilmselt ei tule. õnneks on mõned päevad veel aega kosuda. väike puhkus mööda külgi enne tähtsat päeva maha vast ei jookse. Raivo ka veidi rikkis, loodetavasti ikka tippvormis nädalalõpuks.

kirjadega mütsid saab homme kätte. jei.

5 kommentaari:

Raivo ütles ...

Õnneks on pühapäevani aega ja ma loodan, et midagi tõsist sul Rivo ei ole.
Eks endal enesetunne enam vähem sama. Kerge nõrkus on tulnud tasahilju peale ja trenni pole väga viitsimist minna. Ja parem ei riski ka.

Eks ta pikk paus võrreldes võistlusega tuleb (viimane trenn sai tehtud pühapäeva hommikul ehk 7 päeva enne TM-i), aga parem karta kui kahetseda.
Olen tähele pannud, et mulle on sellised pikemad lebotamised enne võistlust pigem kasuks tulnud.

Aga seniks kuni pühapäevani tuleb siis sisse ajada kuuma teed ning süüa küüslauku ja spagette ja suusatrennide asemel võtaks ette paar pikemat kiiret jalatuskäiku.

Anonüümne ütles ...

Suusakilekas ?!

Kilekas ja sport, eriti veel talvel ,ei käi kokku. Tänapäevaseid hingavaid ja vettpidavaid materjale aga kilekaks nimetada ei maksaks,solvuvad.

Rivo ütles ...

ehk ei olegi miskit, võibolla kehvast ööst veider olemine. eks homne hommik on tõehetk ja näha, mis värk.

kilekas kõnekeeles nii pikalt veetnud, et raske välja juurdia. aga tõsi, pealiskiht on vist poliitiliselt kõige korrektsem

Riho ütles ...

Siinpoolne kõneleja ka enesega katki. Sümptomid kõik samad. Kiiret paranemist igatahes.

Rivo ütles ...

Riho, sul seis vist hullem, lugesin su blogist. kiiret paranemist igatahes.

mul läänerindel muutusteta. hullemaks ei läinud, päris korras ka pole. jätan tänase trenni homsesse ja uus tõehetk siis juba homme :P