reede, 30. märts 2007

Kes me oleme: Rivo

Et tekiks miski pilt ÄP Maratonitiimist, teen algust.

Rivo. 25. M.

Aktiivselt jooksnud viimased paar-kolm aastat, neist korralikult ja päris teadlikult viimane aasta. Koolis tegelikult vihkasin seda monotoonset tegevust, aga kunagi Hansapanga Tervisejooksule (endine Nordea Tervisejooks) meeskonda sattununa jäi pisik külge ning sörkisin inertsist 
veel paar kuud peale hooaja lõppu.

Täna on jooks mulle mitte ainult viis vormis olemiseks, vaid elustiil. Jooks on teraapiline ehk peale pingelist tööpäeva riiulist ketsid haarada ning omapead kuhugi ajama panna, on meelitav mõte, mis teinekord koosolekutel mõttegi uitama ajavad. Kedagi lippamas nähes tuleb endalgi kihk peale.

Meeldib pikk maa, üle 10 km. Viimast distantsi olengi peamiselt võistlustel tallanud, sest seal sai kunagi esimene mark maha pandud ja eelmisel aastal parandasin peale suviseid treeninguid kaheaastatagust tulemust pea veerand tunniga.

Maratonile olen julgenud mõelda juba viimase aasta. Selline natuke unistusemoodi eesmärk, mis peale läbimist tõenäoliselt sõltuvuse tekitab. Näis.

Berliini maraton sellepärast, et tegemist lauge ja linna keskuses kulgeva rajaga. Tegemist kiireima maratonirajaga maailmas ning peaks esimese elamusena vägagi kihvt olema - üle 40 000 inimese, suurlinn jne.

Eesmärk Berliinis: joosta alla 4 tunni

1 kommentaar:

raimo ütles ...

elamuses pole kahtlust, kuidas aga näeb välja jooksmine 40 000 inimesega linnatänavatel. või mis tegevus see üldse seal on. vot praegu veel on see minu jaoks mõistatus..:-)