reede, 30. märts 2007

Kes me oleme: Raimo

Niimoodi, see va spordipisik on mul kuidagi ja kuskil kogu aeg sees olnud. Noorpõlves (ehee, nii u 15-20 aastat tagasi) uhasin pea iga päev trenni teha, käsil ja jalgades oli kergejõustik üsna mitmesuguses vormis (v.a kuulitõuge :-)).

u kolm-neli aastat tagasi avastasin, nagu ikka kaalu peal, et terve vaimuga on ebaterve keha tõttu nirud lood. Hakkasin jooksmas käima + jõusaali + meelde tuletama mõningaid kergejõustiku treeningu aluseid. Võtsin endale ka eesmärgi osaleda ajakirjanike 10-võistlusel, tegingi seda kahel aastal, teisel korral suht edukalt.

Ent eelmisel aastal mõtlesin selle kergejõustiku rassimise peale veidi, vaatasin passist sünniaastat ja otsustasin, et äkki on siiski pikamaajooks minu jaoks. Ei tea, eks näis.

Ega suurt spetsiaalset trenni pole veel teinud ka, talvel käisin 2-3 korda nädalas suusatamas, nüüd olen Harku metsas mõned 10-13 kilomeetrised ringid teinud. Aga tunda on, et iga korraga läheb tunne paremaks...

Maraton. Tjah. Eesmärke on kogu selles asjas kaks: kaotada sügiseks külgedelt sangad ehk 5 liigkilo kerelt :-) Ning teiseks, joosta maraton läbi. Ja kui juba joosta, siis alla 4 tunni aeg oleks väga hea tulemus.

Kommentaare ei ole: