laupäev, 19. märts 2005

Raivo

Vanus - 31

Nimi - Raivo
Senine jooksukogemus: Ma arvan, et koolis jooksin nagu iga teinegi. Proovisin vist mõned korrad jooksmas käia, aga iga kord haihtus hoog umbes paari nädalaga. Väga positiivset mälestust kooliajal jooksmisest ei ole, kuna ega kord nädalas kehka õpsi järgi keel vesti peal liibates põhja alla ei lao ja jooksmist armastama ei hakka
:)

Sõjaväes tuli joosta. Seal tehti ilusti selgeks, et minusugune võib probleemideta 10-15 kilti ära joosta küll – isegi koos varustusega :)

Tõsisem jooksutrenn algas aga alles 2004. aasta kevadtalvel kui tulin ideele, et võiks suvel maratoni ära teha. Üksi rassisin, aga maratoni ma ka sel aastal läbisin. Hetkel kontol siis kokku neli maratoni.

Jala nr – 44,5, kuna joostes jalad tursuvad siis tossud tiba suuremad 45-45,5.

Miks jooksed – Eks põhjuseid ole mitmeid. Tervise pärast näiteks. Tahaks võimalikult kaua tugeva tervisega ja aktiivne püsida. Jooksmine pakub võimaluse teleka ja arvuti tagant ära saada :P Jooksmine rahustab, aitab keskenduda, viib mõtted jonksu. Tegelikult mingi seesmine jõud sunnib mind liigutama. Muutun rahutuks kui pikka aega mingit sporti pole teinud.

Parim maratoni aeg – 3:33:14 (Berliin, 2007)
Tossu mudel –Adidas SuperNova 6. Mõnus kerge toss, mille liikuv kand vähendab pinget põlvedele.

Pikim joostes läbitud distants - 42195 m
Mis motiveerib – meeldib võistelda ja ennast ületada. Olla paremas vormis kui eales varem. Parem tervis ja enesetunne.

Reaalne eesmärk maratonil (Amsterdamis) – 3:20 oleks megahüpersuper. Väga hea oleks rekordi püstitamine. Kasvõi sekundiga.

Unistuste eesmärk maratonil – reaalselt võiks ju maratoni alla kolme tunni joosta… Aga pigem jooksen midagi maratonist veel pikemat kui hakkan kolme tundi eesmärgiks seadma. Aga mine tea.

Elu parim jooks –Berliini maratoni esimesed kümme kilomeetrit, mis läksid suisa lenneldes.

Kus mind treenimas võib leida (aeg, koht?) – õhtuti Kadrioru pargis, mõnikord esmaspäeval Kalevi Spordihallis kell 18-19.

Sinu jooksukangelane/iidol – Kogu Äripäeva maratonitiim

Kommentaare ei ole: