reede, 25. märts 2011

uus väljakutse on 575 km pikkune



kuna juuli on veel kaugel, julgeb veidi praalida. otsisin uusi ja järgmisi väljakutseid ning suvele kohaselt rullidel. leidsin. tegelikult juba sügisel, aga nüüd hakkasin mõtlema et miks-mitte. pärast suusaekspeditsiooni tekkis julgust juurde.

niiet panin end kirja Soomes sõidetavale Finline 575km pikkusele uisuultrale. nädal sporti. õues. vihmata (loodetavasti). mmmm.

aga nüüd siis suusatama, asfalti kohati küll paistab, aga ikka märg või kruusane. mõne nädala pärast saab ehk hooaja avada.

6 kommentaari:

TÄPI ütles ...

ma vaatan ka tasakesi uisu poole. kuigi siiani olen laenatud ratastel teinud vast 20-30 km üleüldse, tahaks ka kunagi lokkide lehvides sadu kilomeetreid mõõta :P

Raivo ütles ...

Päris vahva Soome avastamise matk! Ma vaatan, et see uisuklubi on terve Soome aastate jooksul läbi tiirutanud, aga sel aastal on üks pikemaid väljakutseid.

Raivo ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
dr Holden ütles ...

Ma teeks ka uisku, aga on üks aga!!! Eestis pole võistlust, mis minu põhimõttele sobiks - ehk siis pole uisuüritust, mille nimes on sõna "maraton" ja mis oleks üle 42195 meetri pikk.....

Rivo ütles ...

Ivar, kaks varianti. Tartu rullimaraton on sel aastal nimele vastavalt pikk. pole küll üle maratoni, aga siiski. teine võimalus sügisel 6 tunni võistlusel enam kui 42+km sõita ;)

Anonüümne ütles ...

Great blog really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
cheap flights to colombo
flights to colombo
colombo flights