teisipäev, 21. juuli 2009

tagasi, ma enam ei tea, vol mitmes

1. juuni, pärast esimest veeremist uutel ratastel.

kui pulsivöö patarei millalgi märtsis tühjaks sai, ei kiirustanud pärast oppi seda ümber vahetama, sest trenni niikuinii normaalse mahuga teha ei saa ning pulsinumber lihtsalt traumeeriks silme ees. kuu aega tagasi lahkus käelt ka kell, sest rihm pooldus (Polari RS800 mingi seeria häda pidavatki olema). oligi parem, kellaaeg kippus ka vaikselt ahistama.

nüüd eelmisest nädalast tunnen neist täitsa puudust ja tuleb vist asjad korda õiendada. eelmisest nädalast võib uiskudel tegemisi jälle trenniks nimetada ja eile hõiskasin mitu korda kui Pirital taganttuulega rekordaegu sõitsin. hakkab looma ja tunnetus tagasi tulema. jooksma üldse ei kisu. sorry :P

muidu on meil uiskudega üks väike happening plaanis, nagu kevadel Patkuli tõusude ja 3h spinnitrenn Al Mares. kuulutab peagi välja.

pühabal käisin teist tunni kestvussõitu pildistamas, kuna ise polnud eriti üle 10 korra veerenud, siis sel aastal kaasa ei löönud. polnud mõtet end lõhkuma minna. mõned fotod siin www.flickr.com/photos/rulluisutamine.

3 kommentaari:

Rünno Ruul ütles ...

oli endal ka talvel selle kellarihmaga probleem aga õnneks vahetati garantiikorras ilusti välja.

StenAleks ütles ...

Väga lahedalt fotodokumenteeritud üritus oli see sul:)

Anonüümne ütles ...

suunto kelladel on rihmaga näiteks sama häda. see ei ole mingi mudeli iseära, vaid levinud mure. alguses jääb mulje, nagu patarei saaks tühjaks ja treeningu alguses on madalad pulsid, soenedes tõuseb töökorda. ja mingil hetkel õigete pulssideni ei jõuagi. endal on juhtunud kaks korda pärast garantiiaja lõppu! turunduslikult "hea" häälestus.
muhkel