esmaspäev, 2. aprill 2007

Tasapisi - tipatapa

Esiteks ma lugesin pühapäeva hommikul teki all, kuidas Raimo vingelt pika otsa on ära lipanud ja tulid hirmus süümekad, et laupäeva endale puhkamiseks võtsin. Tahtsin ka eeskujulik olla ja ajasin end kiiresti üles ning läksin sinna Harku metsa, kus endameelest rahuliku pulsiga (kella kahjuks ei ole veel, täpselt ei oska hinnata) peale poolteise kilomeetri läbimist oleks verd köhida tahtnud - kurk ja hingetoru läks nii hellaks ja valusaks, et jätkata ma enam ei tahtnud. Ega see õues jooksma hakkamine mingi naljaasi pole, tuleb ikka rahulikult võtta. Igatahes kirusin kõik maapõhja ja jalutasin need ülejäänud poolteistkilomeetrit seda sodist ja mudast teed reipa sammuga lõpuni. Ausalt rohkem ei olnudki isu joosta.

Täna siis lasin oma jalgu kaa skännida ja sain ülimugavaid ja edevaid jooksuketse proovida. Olid ikka kerged küll, osta veel ei raatsinud. Adidas reklaamis välja, et varsti tuleb kampaania, mille raames saab tosse 28 päeva jooksul testida ning hiljem siis kas tagasi anda või ära osta. Ootan sinna ajani ära, seni kannavad mind vast mu New Balance´i üldtreeningu papud ära küll.

Pealegi käisin ju täna ka trennis, Body pump 50 min nagu igal teiselgi esmaspäeval. Tasapisi hakkan kaalu ka lisama. Ent! Mõelge teie, mis tahate, aga mina lippasin täna 30 min peale trenni veel jooksulindi peal. On ikka mugav küll, kui ei pea hilja pimedas ja külmas välja minema, et saad kõik asjad ühes kohas ära teha, hoiab aega kokku, ning une jaoks jääb kaa piisavalt.

Mina võtan igatahes hakkan Rivo soovituste järgi mitte kilomeetreid jooksma, vaid aega. Esialgu on sellest küll. 30 min joostud - pikkust näitas lint 4.2km, kuid enesetunne oli peale seda sörki ka selline, et jaksaks veel joosta, kui jõusaalis õhku oleks (sees jooksmise miinus jällegi). Seega trenn tuleb tasa ja targu - olen endaga rahul.

Keegi tark rääkis, et kasulik oleks treeningkavasse ka ujumist võtta. Ootan kommentaare!

2 kommentaari:

Rivo ütles ...

mul on saalist villand. õues, päikese ja tuule käes on ikka kõige parem - ise valid raja ja tempo, pole mingeid higiseid tegelasi ja telekat asendab laiv metsast või päikeseloojangult.

Vali Dool ütles ...

Mina olen ka lugenud, et ujumine vahele on väga bro.