neljapäev, 5. aprill 2007

Sportlik kolmapäev



Maratonile saime kirja, oleme stardiprotokollis täitsa olemas. Päris ilus pilt.

Eilne Cooper siis 12 minutiga 2640 m. Ühe targa raamatu (välimuse järgi on tal vanust rohkem kui mul, seega tark) põhjal on vorm kusagil hea ja väga hea vahel. Pulss keris 200ni (koormustesti järgi on mu lagi muidu 194), mistõttu hoidisin lõpuks end natuke tagasi, sest pilti päris tasku joosta polnud mõtet. Tulemus muidu selline, nagu ennustasin. Seda enam, et sprint ei ole mu lemmikuim, pulss kerib kiiresti üles ning raju rapsimine pole minu tassike teed. Tegin peale testi tunnikese rahulikku otsa, hoopis teine asi.

Esmaspäeviti hakkame treeneriga kohtuma, saab plaane täpsustada ja arengut jälgida.

Sain kätte ka Nike`i ja Apple`i koostöö ehk Nike+, kus omavahel ühendet jooksujalats ja iPod Nano. Ehk sul on jalatsid, iPod Nano, jalatsisse käiv kiip ja nn vastuvõtja. Kiibi paneb jalatsisse ühte spets kohta (tegelikult võiks ju kogu tooteskaala ulatuses seda kasutada saada, aga hetkel on valitud hulk mudeleid, millel too mulk olemas), kiip suhtleb ühe vastuvõtja abil (kiip + vastuvõtja maksavad ca 400 krooni ringis, tossud kuni 1900 kr) iPodiga ja kogub erinevat trenniinfot. Millist ja kuidas, seda püüan nädalavahetusel katsetada. Mida ma aga kohe ei salli, on iTunes - programm, mis vajab kasutamiseks manuaali.

1 kommentaar:

BBH ütles ...

Rivo- iTunes'i kasutades ole ettevaatlik. Koik lood mis sinna sisse tombad, on otseses uhenduses selle failiga. Teisisonu, kui iTunes'is listi tuhjendad ja vales kohas motlematult enterit lood, siis void oma arvuti lugudest nii tuhjaks teha, et edit-undo, voi restore files prugikastist ka ei aita.
Mul uks tuttav tegi just nonda kogemata suurpuhastuse ning tombas 10k laule maha. Siiamaani vist joob masendusest! hehe