esmaspäev, 2. aprill 2007

Jalad ütlesid aitäh

Hea meelega kuulaks, mis muljed jalascan jättis - oli asjalik ja soovitused head?

Ise midagi üllatavat või uut ei kuulnud-kogenud, sest korra aastas olen jalatesti teinud ja teadsin, mis seis on. Küll lahkusin poest uute sussidega ehk Adidas Supernovadega, mille Formotion tehnoloogiaga varustet, kahe paariga aktiivselt joostes kestavad mõlemad kauem kui ühekaupa.

Põnevus oli suur ja jalg nõudis oma esmaspäevast sörki. Mõtlesingi siis uutele kohe valu anda ning edeva välimuse taga peituvat sisu testida. Jalga need perfektselt kohe ei istunud, aga see on uute sussidega alati nii - paari-kolme sörgiga vajuvad minul kõik paika, mul on suht lai jalg. Samuti virisen valge kanga kallal, mis peale esimest pooltundi pealinna tänavatel märksa määrdunumad ja koledamad varjundid võtab. Niiskele ilmale ei taha mõeldagi. Aga noh, õige tervisesportlane ei tee välimusest väljagi.

Igatahes, paelad kinni, soojendus ning väike hoog sisse. See väike kasvas kohe ja kiiresti, sest jalas ja jooksul on need sussid ühed paremad, mida viie proovitud-joostud paari jooksul proovida õnnestunud. Hästi õhutatud, liiga kiired, pehmed ja kerged. Kutsuvad tormama, nendega on raske rahulikumat trenni teha.

Lõingi siis käega ja lasin vabaks ning kehal kiirus valida. Hea, et pulsikella ei olnud. See oleks prööganud ja tänitanud ilmselt suurema osa teest. Kümmekond kilomeetrit puhast kaifi.

1 kommentaar:

Jaana ütles ...

Need Adidase poe poisid olid hirmus edevad ja jutukad, täitsa vahvad kohe. Sellise targa jutu peale vist ei saagi sealt poest ilma ostmata ära tulla, tuleb kuni sokkide ja sussideni välja osta kõik.
Nii, et mulje on mega hea. Selliste spetside käest tahaks ikka mitu korda veel enne maratoni läbi käia, las räägivad, ma usun ka. Tänud Sulle Rivo orgunni eest!