esmaspäev, 2. aprill 2007

Adidas

Nii... raha vahetas omanikku ja mul on nüüd voolujoonelised mustad limusiinid jalas. Spordisokke täiskasvanute numbrit ei olnud, aga see oleks ka vist juba liiale läinud. Muidu pärast hakkavad sokid üks tossudega jooksmas käima. Kõrgtehnoloogiline värk.

Igatahes vibalik poiss palus mu paar sammu joosta ning tallast tõmmati jooksu pealt koopia kompuutrisse. Mu jalad olid kenad punased lallud, ainult varbad olid õõvastavakt sinised. Hiljem selgus, et kõik vastupidi - punane tähistas seda piirkonda, millel liiga suur koormus ning sinised pinnad võiks üldse maha viilida, kuna need pea ei puutunud maad. Igatahes leiti mu probleemidele 1799 kroonised lihtsad lahendused, õhkpatjadega ja puha.

Kui nad nüüd hõõruma ei oleks hakanud, siis oleks ikka sigasheffid jalamuffid. Õnneks on vist õigus 2 nädalat neid tagasi viia. Homme proovin veel liduda nendega, äkki oli see hõõrumine mingi ajutine nähtus. Muidu oli põrge jõle mõnna neil.

Nii, nüüd on blogidesse ka kirjutatud, jäänud täna veel üks viimane asi teha. FIE-d ilmselt teavad millest ma räägin :P

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tervitused! Mina olen see vibalik:) ,Art nimeks. Lugesin Sinu plogi ja muutusin selle hõõrdumise kohapealt pisut murelikuks.
Uute jalatsitega võib seda juhtuda, et jalg ei ole nendega harjunud ja nad hakkavd kusagilt hõõruma. Pigem on see erand kui reegel. Et selliseid riske vähendada, võiks jalgu nende uute sõpradega enne tõsisemaid treeninguid "tutvustada" jäimise ja lühemate joksutreeningute abil. Samuti ei tee paha korraliku jooksusoki kasutamine. Sokkidel on väga oluline roll, sest need on ju ihule lähemal kui jalats;)
Samuti soovitan praegu Sul viga saanud kohad plaastritega kaitsta. Juhul kui mure jääb alles, palun anna teada.

Tervitades,


Art