reede, 17. oktoober 2008

hoian Raivole ja Raulile pöialt...

... sel korral siis kodust. otsustasin ikkagi Amsterdami pikale distantsile end lõhkuma mitte minna. Raivo uus ajaorientiir ehk 3.20 on võimas ja ma hoian pöialt ning loodan, et ta eesmärk täitub. kontrolljooksud ja ta hetkevorm on ootused kõrgeks ajanud.

löön täna ise kaasa rulluisuhooaja viimasel võistlusel Lillepi pargis, kus sõidetakse 25km. nädala jagu pole küll rulle alla pannud, ent ootus on kõrge - vormi on rohkem kui suvel võisteldes, rada peaks hea olema ning ilm tundub ka tore, tiba tuuline ainult. aga sellega peaks Pirita suunal treenijad harjunud olema :P

uisupausist hoolimata olen sel nädalal ekstrakorralik olnud ja kolmel hommikul enne tööd sporti teinud. reedevarahommikune kerge sörgitiir näitas, et 6.45 elu veel linnas ei ole. mõnus ja vaikne ning puhtas õhus (õhtuse tipptunniga võrreldes) kulgeda. samasugusete eesmärkide ja taotlustega hulle oli vanalinna lähistel üks veel. kui ära harjub, võib regulaarsekski saada.

jooksus aga ise kevadeni ja järgmiseks aastaks suuri jooksuplaane hetkel ei võta. sügis-talve sisustan mahutrenniga - ujumine, sörk, ratas, jõusaal, äkki ka uisutamine. uisukalender saab 2009. ilmselt tihedam kui tänavu - paaril suurvõistlusel (Berliin) tahaks kaasa lüüa.

2008. aastast uisuratastel panen eraldi punkti peagi oma uisublogis.

5 kommentaari:

Rivo ütles ...

Raivolt 3.21.04 - väga vinge tulemus. aplaus.

Helen ütles ...

Jep, väga uhke. Kuuldavasti olevat kõva tuul olnud, mis kindlasti saavutust kergemaks ei teinud.

Anonüümne ütles ...

Niisiis. Tänu moodsale tehnoloogiale on võimalik piiluda
siit võidukat finišit.
Ikka mees, kel käed taeva poole..

Head puhkuse jätku rõõmsas linnas :p

Anonüümne ütles ...

Jäi lisamata ka Rauli poolmaratoni video ülesvõtte. Viga parandatud :p VIDEO

Raivo ütles ...

Tänud. Viskasin lõpuks üles ka eraldi loo oma muljetest :)