kolmapäev, 20. juuni 2007

Päeva parim tund

Leidsin lõpuks kaotatud paroolid üles. Igatahes. Pühapäeval lahistas kõvasti vihma, aga kui pole pea nädal korralikult trenni saanud teha (jooksjate kutsehaigus ehk säärelihaste kerge põletik nõudis oma aja), siis võimaluse tekkides ilma eriti ei valigi ning tuleb minna.

Nii ajasingi end, padukast häirida laskmata, välja. Kilekas üll ning vöö peal kaasaskantav muusika kõmisemas ja nokats peas hakkasin loike ning sahmakaid tõrjudes Pirita poole tempot tegema. Asicsi kilejaki kiituseks nii palju, et pool tundi pidas tugevat sadu ilusti vastu, siis andis alla ja märgus. Ma ei oodanudki temalt tegelikult nii palju. Küll on ta tubli olnud tibutamisega, milles on ikka peale jäänud.

Igatahes oli küll märg ja tuuline olla, aga positiivne laeng, mis märjast 10 km tekkis, võimas. Eriti, kui kõrvas on mingi hea ja energiline heli ning näed teisigi samasuguseid vastu tulemas, kes samamoodi, veidi totter irve näol, plärts-plärts kilomeetreid mõõdavad ja enne koduni jõudmist veel miski ootamatu haagi sisse teevad, et veel kogeda.

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kus hotellis Äripäevlased plaanivad Berliinis elada ja milliste lendudega lennata? Mul veel broneering tegematta, saaks ehk veel samasse kanti.
Kui linn just juba puupüsti pungil välja müüdud ei ole:)

Rivo ütles ...

Lendame easyjetiga 15.30 lennuga, kõik ühel lennul polegi - mõned meist 27. septembril kohal, ülejäänud 28.09. Lahkume esmaspäeval.

Enamus tiimist on selles hostelis - http://www.hostelbookers.com/hostels/germany/berlin/4340. Asub stardi-finishipaiga vahetus läheduses.

Ehk mahud veel ka sinna:)

Unknown ütles ...

Rivo,
Tänud info eest!
Selles hostelis on isegi ühisruumid (shared rooms) 29 ja 30 bookitud.
Ma jätkan eluaseme otsinguid:)

Rivo ütles ...

mind aitas see - http://www.hostelbookers.com/booking/index.cfm?fuseaction=gMapAvailability&loc=1002 - interaktiivne kaart Berliini hostelitest, nägi kohe ära, kus stardipaigaga võrreldes asus.

Hotelle ta muidugi ei sisalda, ainult hostelid.