kolmapäev, 12. detsember 2007

Teeni maratoniga 4200 krooni

Mul oli rahutu öö. Peamiselt seetõttu, et 29. detsembril on võimalik läbida maraton ning teenida iga kilomeetriga 100 krooni ehk kokku 4200 krooni. Teenistus läheb küll heategevuseks, mis jooksusõbrale eriti motiveeriv võiks olla. Tegemist siis Stamina ja DnB Nordi ühisheategevusjooksuga

Pani fantaseerima, sest särtsu on jooksus kuidagi väheks jäänud ja ehk see aitaks taastada või miskit impulssi anda. Hetkel ainus takistus, et vahetan jooksususse ehk uutega ei tahaks nii pikale distantsile jalgu puruks hõõruma minna, vanad aga natuke jäigad juba. Samas on nädal enne vaba ning jõuaks sisse õnnistada küll. Niiet ei ole eriti põhjuseid mitte osalemiseks. Vaatab, mis ilm teeb.

Kui maraton liigpikk, siis samal päeval ka 5 km võimalik läbida.

Lisa 13.12 - mis seal ikka. Panin end kirja, saab ehk öösel nüüd rahulikumalt magada. Loodetavasti ei saa olema liiga külm või vesine.

1 kommentaar:

Raivo ütles ...

Aijaaaa Rivo... Uhuhh... Ülihuvitav ja väga üllas ettevõtmine. Tahaks kindlasti omalt poolt toetada. Samas olen pärast Berliini maratoni võtnud hästi kergelt ning antud ürituseni on aega kõigest kaks ja pool nädalat... Aga vaatab. Tuleb teha nädalavahetusel üks testjoost ja mine tea :) Igatahes kütab see tõenäoliselt meie maratonitiimi tuurid taas üles ;)