kolmapäev, 30. mai 2007

Väike vahefiniš 2

Jälle vahefiniš. Mai skoor tuleb 222,4 km (aprillis oli 205 km). Mais on tegelikult üle 50 km reservi, sest kahe nädala lippamised jäid vaid 35 km kanti - allergia peamiseks põhjuseks. Muidu on üsna korralik kuu olnud ja võib rahul olla, sest trass on tore, vigastusi ei ole (hõõrumised, millega mul kunagi varem pole midagi tegemist olnud, välja arvata), ilm on hea olnud ning areng ka täitsa olemas.

Lisaks mahtude kasvatamisele teeme ka kiirustrenni lõikude jooksmise näol ning see lisab kogu rassimisele jumet ja vürtsi. Esmaspäeval tegime õues ja kogemata kilomeetri 4 minutiga. Ma ei ole kunagi varem nii kiiresti jooksnud. Mõnus.

Sel aastal siis joostud ca 500 km.

Treener soovitab juba juuni lõpus Tallinna maratoni proovida, mida ma hetkel natuke kardan. Aga tahaks küll. Vaatab.

Nädalavahetusel aga korraldava tuttavad Emumäe jooksu ehk 10 ja 5,6 km ümber Põhja-Eesti kõrgeima tipu. Kolmandat korda toimuval ettevõtmisel on tänavu stardiprotokollis ka Eesti üks paremaid jooksjaid ehk Vjatseslav Košelev. Esimesel aastal lõin lühemal distanstil kaasa ning tore oli, tõus enne finišit välja arvata. Aga eks see võis tollal ka treenimatuse viga olla.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sellise kilometraažiga peaksid juba maratoni 3.5 tunniga läbima

Anonüümne ütles ...

Soovitan sul võimalusel Tallinna Maratoni mitte joosta. Praktiliselt kogu distantsi peaksid läbima üksi ja avatud liiklusega rajal. Võitlus iseendaga on paratamatu ja karm. Berliinis saad kaasvõistlejate, kaasaelavate rahvamasside ja ilusa ning huvitava keskkonna näol tohutult positiivseid emotsioone, mis ei lase sul katkestamisele mõeldagi. Kui soovid ennast siiski ennem kontrollida, soovitan seda teha Sügisjooksu poolmaratonil, mis on paras distants ja piisavalt ennem Berliini.
Edu sulle,

Art