laupäev, 31. märts 2007

Palju väikseid, kaks mõttelist sammu

Tegin täna kolm suurt sammu sügisese maratoni suunas. Õigemini, tegelikult tegin päris palju väikesi samme ja kaks suuremat mõttelist sammu. Katsetasin, kas pärast pikka talvepausi jalad mind pikemat maad ka jaksavad kanda. Ja oh imet, pärast 18 kilomeetrit Harku metsaradu jaksasin veel ronida trepist teisele korrusele dushi alla ning pärast ka alla tulla :-) sõnaga, nott bääd ät ool.. paar lühemat ja üks pikem ots nädalas, eks sedasi need nädalad hakkavad mööduma. mõtlen veel, et järgmisel nädalal lähen vast jõusaali ka korra, ainult jooksu ja aeroobse treeninguga ei pea füüsis vist vastu. ja siis see kuuperi test ka veel kolmapäeval.

aga teised sammud siis. Ostsin ära lennupiletid - neljapäeval kohale ja esmapäeval minema, kaasas fännklubi, st naine ja poeg. ja siis ka kolmas samm, ööbimine. Miskit Amstel House nimeline hostel, oma tuba, neli ööd. niisiis youth hosteli ühistubade võlu jääb mul kogemata :-)

ja siis hakkasin ka mõtlema, et kas meie tiim on ka juba kirjas maratoonarite seas? kodulehekülkg lubab 60 ansamblit, miljoneid pealtvaatajaid ning meeleolukat programmi... tjah, tundub, et eks see jooks ise olegi kerge veider kõrvalnäht muidu toreda massiürituse juures
:-)

2 kommentaari:

Rivo ütles ...

kirjas veel ei ole, aga teel sinna:)

Jaana ütles ...

Tubli Raimo, nii palju kilomeetreid korraga.