laupäev, 16. veebruar 2008

abiks ikka



olin eile õhtul päris uhke enda üle kui -6 (mida päris kobe tuul võimendas kohati -10ni) välja jooksu tegema läksin. uhke olin tegelikult hiljem kodus, esimesed paar kilomeetrit tegelesin filosoofiaga ("milleks see kõik"). igatahes, soovitan toodet Buff, mis on riidest toru, mida kannatab multifunktsionaalselt tarvitada. pesumasinale trumlit tast ei saa, aga maskina näo ees toimib ka päris tempokal jooksul ega lase külma õhku sisse. sügisel kurgusoojenduseks, suvel randmele hea kruttida, et higi pühkida. igatahes, mina vs talv - 1:0.

3 kommentaari:

Helen ütles ...

Ma õnneks logelesin eile piisavalt kaua, nii et kui mina ükskord jooksma sain, siis oli tuul juba vaibunud ja külm ei hakanud. Küll aga lõppes tänane lörtsine jooks sellega, et jalad lirtsusid veest. Rutiini üle küll kurta ei saa - miinuskraadidest otse plussise lörtsi sisse :)

Rivo ütles ...

ma logelesin jälle täna ning 14.30 paiku startides oli taevas täiesti selge ja päike siras ning sai päiksekadki esimest korda jalutama viidud. aga mere ääres oli suht tuuline endiselt, niiet Kadrioru puud päästsid päeva. aga jah, skaala on lai.

Helen ütles ...

Mhmh, see päikses jooksmine on praegu üks hoopis omaette nauding.