pühapäev, 28. september 2008

uus maailmarekord - 2.03.59

tegin eile uisutiiru osaliselt Pirital SLÕhtulehe Sügisjooksu rajal, kus maratoonarid vastu lippasid. huviga kiirustasin koju, et näha, kes siis võitis.

täna hommikuni polnud korraldaja poolt ühtegi kildu infot, samuti vaiksid nii lehtede online keskkonnad ja spordiportaal.ee. pea terve ööpäeva nullkajastus (lisatud hiljem: liialdasin, ETV siiski tegi uudistes kokkuvõtte) või kajastuse korraldamine organiseerija poolt asjast, mis on Eesti meistrivõistlused. ehk nime järgi vähemasti oluline. ja siis me kohati imestame, miks maratonijooks siin nii vähe popp on.

Haile aga kärpis veel pea 30 sekundi võrra oma maailmarekordiaega - uus mark 2.03.59. aplaus.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tulemused olid eile õhtul ilusti üleval internetis ja ETV tegi uudistes lühikese kokkuvõtte.

Unknown ütles ...

No neh, pilti oli piisavalt.

Huvitav, et 2.03.59 on siiski tipptulemus ja mitte maailmarekord. Vahe on selles, et staadionil joostud ajad on omavahel võrreldavad, linnatänavetel jookstud ajad aga mitte.

Rivo ütles ...

Lauri, ma spets ootasin-jälgisin ja kella 23 paiku ei näinud. ETV osas on sul õigus, leidsin selle nüüd ise ka.

Martti, pilti oli piisavalt? kus-mis?:P

Anonüümne ütles ...

pildid ka spordiportaalis ja tulemused olid eile kell 19 olemas www.championchip.ee

Anonüümne ütles ...

Martti, see on peale kinnitamist täiesti ametlik maailmarekord. Alates 1. jaanuarist 2004 IAAF neid kinnitab, enne seda oli tõesti tegemist tippaegadega.

Anonüümne ütles ...

Otsisin lugu esmaspäeval EPL Spordilehest, aga maratoni maailmarekord järgmise päeva lehte ei mahtunud. Kes siis veel sellest kirjutab, et rulluisumaratonil:
- sõideti Berliini maratoni tippaeg.
- sõideti Eesti tippaeg.
- Eestile 1. koht naisjuunioride klassis.
- osales ca 60 eestlast.
- meie kõige kuulsam rulluisutaja parandas oma aega, eelmise aasta vihmase sõiduga võrreldes, umbes kolveerand tunni võrra (no sellest võibolla varsti kirjutatakse, aga mitte spordiuudistes).
- jne

Rivo ütles ...

Lauri, ma siiski arvan, et EM võinuks ja saanud varem uudistesse jõuda kui 24h hiljem. seda enam, et pühapäeval sõitis peale juba Haile uus saavutus.

Rivo ütles ...

Rulluisutaja, siin on uisublogidel tööpõld lai:P kui tipud näiteks nädalavahetusel Stamina sõidul kohal, siis võiks sealt üht-teist kommentaari-pilti teha. ühendab jõud?

Evelin Ilvese saavutus oli täna juba lehes.

Anonüümne ütles ...

Jaa-jah. Ma ikka mõtlen, et kui spordiuudised maratoni maailmarekordi maha magavad, siis võib uisublogis kirjutada ükskõik millest ... igal juhul on väga hästi ja paremini.

Stamina, mnjahh. Kas nad ikka teevad selle võistluse? Ühendame - sa kirjuta, ma lingin. Või muud variandid, aga ma vist kohale ei jõua.

Anonüümne ütles ...

Aga kõige imelikum on see, et SL Õhtulehe Rahvajooksust pole vastavas ajalehes veel kahe päeva jooksul sellest spordisündmusest sõnagi kirjutatud.

Anonüümne ütles ...

HEI! :-) Mulle tundub, et me saame siin kamba peale päris hea nalja kokku.

... kõik see eellugu siin, Eesti MV maratonis, SL ÕL Rahvajooks, maratoni maailmarekord, Berliini maraton ja rulluisumaraton ... kõigega on häda, et ei kirjutata ... ja see rulluisumaraton on tõesti siin kõige väiksem asi.

Ja siis Rahvajooksu nimekandja leht, kes Rahvajooksust ei kirjuta, millest nad siis kirjutavad - loomulikult Berliini rulluisumaratonist ja veel mitu korda. Teadagi miks.