neljapäev, 17. märts 2005

Raul

Nimi, vanus - Raul Lobanov, 29
Senine jooksukogemus - Tõusvas joones alates 2001. aastast vist. Esimene avalik jooksuüritus 2004. Teadlikumalt ja eesmärgipäraselt alates 2007 märts.
Jala nr - 42-43
Miks jooksed - Meeldib liikumine. Mitte siis „liigutamine“ näiteks lindil või ergomeetril, vaid konkreetse vahemaa läbimine. Kestvusalad sobivad. Kuna ei ole sprinterlikke omadusi, siis peab kaua ja kaugele. Jooksu saab igal ajal harrastada ja on väga variatiivne – hallis, staadionil, tänaval, looduses, rahulikult ja kaua, kiirelt ja jõuliselt.
(Parim) maratoni aeg - Ainus ja seega seni nii parim kui ka halvim - Berlin 2007, 4:15.26
Tossu mudel - Kõva peal Reebok Premier Control II, maastikul Icebug FORS
Pikim joostes läbitud distants - 42,195 km
Mis motiveerib - Jooksmine ja seeläbi vorm annavad võimaluse teha füüsiliselt asju, mida ma tahan teha, olla kohal seal, kus ma tahan olla ja suhelda inimestega, kes seal, kuhu jõuan, ees ootavad.
Reaalne eesmärk maratonil (Amsterdamis) - Joosta alla 4 tunni
Unistuste eesmärk maratonil - Joosta NYC maraton 3 tunniga J Samuti oleks tore joosta Londonis, Ateenas, Sydneys.
Elu parim jooks - Kaks nädalat tagasi Nõmmel näiteks või august 2007 Kõrvemaal. Ehk palju palju toredaid jookse olenemata kohast ja ajast. Võistlustest ilmselt aga Tallinna sügisjooksu poolmaraton 2007. Suutsin end üllatada eesmärgi ületamisega.
Kus mind treenimas võib leida (aeg, koht?) - Talvine maksimumgraafik: Esmaspäev 18st Tallinna Spordihallis, kolmapäev 18st hall või Pirita, reede õhtul kuskil Tallinnas, pühapäeva või laupäeva päeval maastik (enamasti Nõmme-Harku)
Sinu jooksukangelane/iidol - Kõik naeratavad jooksjad.

Kommentaare ei ole: