pühapäev, 18. mai 2008

puhkuse-eelsed mõtted


üks staadion Naapolis. ehk kulutan seda peagi.

kahe nädala pärast algab puhkus, mis tähendab taas seljakoti pakkimist ja välismaad, ma ei oska siin end kohati asjadest ära lõigata. eile aga tabasin end näiteks mõttelt, et jätaks minemata ja hangiks selle asemel hoopis korralikud võistlusuisud ja sõidaks 7. juunil hoopis Tallinnas uisumaratoni ning teeks üldse mõnusalt trenni. täna naersin selle hilisõhtuse mõtte peale ja ... otsisin sihtkohtadest hoopis spordihalli-staadioni-jõusaali. Naapolis leidsin, Rooma ja Berliiniga veel tegelen. sürr värk.

kuna põlv kannab hästi, jõusaal ning uisk ja vähesem jooks on talle hästi mõjunud, pakin ilmselt jooksuasjad siiski kaasa. eilne 17 km, mida vürtsitas vihmasabin ehk viimane 3 km läksid sprintides, oli puhas kaif ja kindlustunne.

muidu panin end kirja rulluisuklubisse Abec, et uisuüritustest tiba rohkem infi saada ning ka trennikamraade leida ja ehk ka koos kuhugi võistlema minna. selgus, et meie maratonitiim on tolle klubi juhtkonnale hästi teada. maailm tõmbus jälle sammukese koomale.

võistlusplaani lisandub ilmselt üks täiendus - Berliini uisumaraton. otsustan pärast puhkust.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul on justkui meeles, et lubasite kevadel Helsinkis kõik poolmaratoni joosta.
Nüüd poolmaratonist kaks nädalat möödas, aga blogis pole sellest jooksust sõnagi... Kas keegi käis ka üldse Helsingis?

Rivo ütles ...

lubasime, ent minu hooletuse taha jäi meie registreerimine ning lõpuks oli juba liiga hilja. eraldi postitust sellest tõesti ei teinud, ühes kommentaaris mainisin. järgmisel aastal ehk.