esmaspäev, 5. november 2007

Sõjaplaan 2008

Nii. Esiteks tervitagem kaht uut maratonitiimi liiget - Indrek Kald ja Piret Reiljan andsid käe (antud kontekstis vist pigem jalad) maratonile. Täna neil ehk esimene treening ka.

Muidu kogunesime eelmisel nädalal tiimiga ja panime järgmise hooaja plaane paika. Mõned jooksjad on meid hetkel vähem, kokku lugesin tiimi praegu 13, aga loeme langejad loomulikuks kaoks ega põe. Kevadhooaeg alles ees ka veel, mil mõned huvilised veelgi ehk liituvad.

Hommikul kuuldud kolleegi kommentaarist "kas sa kuulsid, eks üks maratoonar jooksis end surnuks" ei lase aga end hirmutada ning maamärke järgmisel aastal kolm:

- 10. mail Helsingis poolmaraton
- septembri alguses Tallinna Sügisjooks - 10 km ja poolmaraton
- 19. oktoobril Amsterdami maraton

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Hea, et plaan on olemas, ilma ei ole stiimulit! (Hmm, mul endal ei olegi hetkel suuremat 2008 plaani paigas:)

Veel parem et uusi kaaslasi lisandub!!!

Ja jutu peale, et mees suri maratoni ajal (mida ma ka korduvalt oma (pokkeri)töö juures olen kuulama pidanud, võin tuua viimase "vastu-uudise": mees hukkus pokkerimängu ajal!

http://www.pokernews.com/news/
2007/11/jersey-man-slain-NYC-poker
-robbery.htm

Anonüümne ütles ...

Jõudu ja edu ettevalistusel,Amsterdami maraton on suisa mõnus,endal koos kahe sõbraga sai sel aastal see tehtud.See oli meile kolmele esimene maraton.Nii et kui tahate maratoni kollanokkadelt Amsterdami maratoni kohta infot võime lahkelt jagada.