teisipäev, 21. august 2007

Meelis Atonen vedas kihla Äripäeva maratonimeeskonnaga


Tere, sõbrad! Põhjus, miks suvel blogi sissekanded vähemaks on jäänud, on ma loodan eesmärgi rohked. Teisisõnu te kõik ilmselt jooksete ja teete hirmus palju trenni?

Ka mina olen seda usinasti teinud.

Käisin nimelt Elvas sügisjooksuks ettevalmistaval jooksuseminaril, kus sain palju uusi sõpru, kes kõik pädevamad maratoni jooksjad kui mina.

Nimelt seal õnnestus mul ka kihlvedu sõlmida riigikogulase Meelis Atoneniga, kes lubas sellele Äripäeva maratoonarile, kes teda Berliinis võidab, maksta 5000 krooni peo peale. Meie omalt poolt pakume oma konkurendile kaotuse puhul Äripäeva paberlehe aastatellimuse.

Nii siis... ärme kihlvedu kaota!


Jooksuseminarist ja minu mõtetest juba järgmises sissekandes.
(Pildil Meelis Atonen nädalavahetusel Elvas jooksuseminaril, foto: Margus Pirksaar)

4 kommentaari:

andres ütles ...

Atonen on vist oma võidus nii kindel, et ebavõrdse kihlveo vastu võttis.

Anonüümne ütles ...

Atonen on hull mees, seda heas mõttes. Maratoni oskab mees joosta, tal kiirus ja kogemused olemas. Loodan, et see mees, kes talle vastu astub kiirabis ei lõpeta. Mina paneks selle aastase tellimuse juba valmis.
Äkki saaks natukene vihjaeid selle seminari kohta. Endal tekkis ka huvi, aga kui seminari hind on väärt ühe hooaja korralikke jooksususse, siis on prioriteedid teised. Aga nii palju kui võimalik tagasisisedet ja näpunäited, mis meelde või kätte jäi oleks igati teretulnud.

raimo ütles ...

Atonen on heal päeval võimeline jooksma maratoni 3.15-3.30ga, vähemasti varasemaid tulemusi vaadates. raskeks läheb, aga päris võimatu ka pole :-)

Kuutydruk ütles ...

Meil selliseid mehi mõni ikka on, kes talle ära teeks, onju!? :) Eelmisel aastal on ta Berliinis 3:51:12 jooksnud. Käkitegu! :)